DECOR WALTHER2019-10-25T15:23:31+00:00

Project Description

Decor Walther

Badkameraccessoires & Badkamerverlichting

Loading...

KORTE IMPRESSIE COLLECTIE 2019 >
CATALOGUS COLLECTIE 2018-2020 >
NEWS 2019-2020 >

Het Duitse merk Decor Walther vertegenwoordigt de absolute top in de markt van badkameraccessoires en badkamerverlichting. Dit vind je terug in het design, maar zeker ook in de gebruikte materialen en het kleurgebruik.

Door gebruik van meerdere kleuren binnen de verschillende productlijnen speelt Decor Walther altijd weer in op de laatste trends en loopt daarmee ook duidelijk voorop. Zo zie je in de huidige collecties naast chroom en nickel veel wit, zwart, goud (24 krt.), matt goud (24krt.), koper en als laatste trend bronstinten. Alle producten worden vervaardigd uit messing wat zeer robuust en stabiel van vorm is en uitermate geschikt om met met de hand af te werken.Het zeer exclusieve assortiment is hoe dan ook een lust voor het oog, met name voor de designliefhebber.

Daarnaast biedt Decor Walther ook een zogenaamde ‘lifestyle’ collectie. Hierin vind je vooral accessoires van bijvoorbeeld hout, leer, ratan of kristal. Ook hierbij maakt de fraaie en bijzondere vormgeving het verschil.

Decor Walther is een echt familiebedrijf dat met recht ontzettend trots is op haar producten en daarbij een uitstekende service verleent. Door de goede voorraden zijn de meeste producten ook nog eens per direct leverbaar.

Brochures aanvragen? >
Op zoek naar maatwerk? >

De merken

Bezoek Sventex op het ETC Design Centre >

Nieuws

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt alle brochures [...]

Meer nieuws >