ABYSS & HABIDECOR2022-12-25T10:49:15+00:00

Project Description

Abyss & Habidecor

Handdoeken, Badjassen & Badmatten

Loading...

IMPRESSIE VAN HET MERK ABYSS & HABIDECOR >
CATALOGUS 2021 >
COLOR BOOK 2021 >
MARKETING TOOL >
INSPIRATION BOOK COLLECTION 2021 >
LITTLE IMAGE BOOK >

Het Portugese familiebedrijf Abyss & Habidecor is een wereldmerk als het gaat om luxe of als u op zoek bent naar zeer exclusieve kwaliteit. U vindt er een breed scala aan prachtige handdoeken, badjassen en badmatten, gemaakt van ‘de allermooiste Egyptische katoen’(Giza 70). De enorme diversiteit in kleuren, stijlen en dessins zorgt voor bijna oneindige keuzemogelijkheden waarmee u eindeloos kunt combineren. De schoonheid zit daarbij vooral in het detail en de kleurenpracht.

Mocht uw keuze er tóch niet bijzitten, dan biedt Abyss & Habidecor bijna ongekende mogelijkheid in het vervaardigen van maatwerk Een borduring, een handdoek in een andere maat, een speciale vorm badmat op basis van een sjabloon of een badjas in een andere kleur, lengte of maat? Vrijwel alles is mogelijk. Standaard heeft u de keuze uit een aantal kleuren, maar in een aantal gevallen kunt u kiezen uit wel 60 kleuren. En heeft u een afwijkende RAL kleur in gedachten? In een beperkt aantal kilogram behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Naast de vele mogelijkheden van Abyss & Habidecor kent het bedrijf een uitstekende service met een pure handelswijze en een bewonderingswaardige liefde voor het product.

Voor meer informatie kijk op www.abysshabidecor.com of u vindt de collectie van Abyss & Habidecor o.a. bij de volgende dealers;
Amsterdam – Broring Interieur
Hilversum – Morpheus
Mijdrecht – Morpheus
Utrecht – Morpheus
Bilthoven – Morpheus
Rotterdam – Lits Jolis
Heerlen – Ruwette
Maastricht – Ruwette
Zutphen – Bedshop de Duif
Delft – Klaas Vaak Bedden

Brochures aanvragen? >
Op zoek naar maatwerk? >

De merken

Bezoek Sventex op het ETC Design Centre >

Nieuws

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt veel brochures [...]

Meer nieuws >