CELSO DE LEMOS2018-12-18T15:24:18+00:00

Project Description

Celso de Lemos

Exclusief bedlinnen

Loading...

De groep Celso de Lemos waartoe ook Abyss & Habidecor hoort produceert nu ook exclusief bedlinnen vanuit de eigen fabrieken. De Celso de Lemos bedlinnen collectie heeft dezelfde kenmerken als Abyss & Habidecor m.b.t. super veel aandacht voor het detail, in combinatie met vakmanschap en de mooiste garens.

Celso de Lemos bedlinnen zijn gemaakt door talentvolle ambachtsmensen in het betoverende hart van Portugal. Met uitermate gedetailleerd vakmanschap en gebruik makend van de mooiste natuurlijke garens worden weelderige en levendige kleurschakeringen met oog voor subtiliteit gemaakt. De collectie is geinspireerd door al het mooie van de natuur rondom ons.

Alles start met het verlangen naar verbintenis.
Het verlangen om de nieuwe creatie van exclusief bedlinnen met u te delen.
Het verschil in excellence in de Celso de Lemos collectie is duurzaam en blijvend.
Met de complete productie van garens tot weven, levert Celso de Lemos een grote flexibiliteit en ongebondenheid voor de hoogste eisen. Met deze flexibiliteit, excellence en uitstekende service kan Celso de Lemos in korte tijd elke klant betoveren.

In de zoektocht om puurheid en kwaliteit te combineren worden de ruwe materialen met de grootste zorg geselecteerd. Celso de Lemos maakt gebruik van aziatische zijde, mongoolse cashmere en belgisch linnen om de prachtige en edele weefsels te verkrijgen. Het katoen is een zeldzame en exclusieve egyptische katoen, Giza 70, geoogst met de hand uit respect voor deze extra lange garens met uitzonderlijke karakteristiek.

Alle productie processen worden geleid door een groot respect voor onze leefomgeving, als een investering in de toekomst. Hierbij hoort een doordachte behandeling van het water, zuivere lucht in de ateliers om bij te dragen aan een schonere toekomst.

Celso de Lemos
Voor meer informatie kunt u terecht om celsodelomos.com

Brochures aanvragen? >
Op zoek naar maatwerk? >

De merken

Bezoek Sventex op het ETC >

Nieuws

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt alle brochures [...]

Meer nieuws >