ABYSS & HABIDECOR2019-10-17T10:57:12+00:00

Project Description

Abyss & Habidecor

Handdoeken, Badjassen & Badmatten

Loading...

CATALOGUS 2018-2020 >
KLEURENKAART >
MARKETING TOOL >
ARTIKEL ELLE 2016 >

Het Portugese familiebedrijf Abyss & Habidecor is een wereldmerk als het gaat om luxe of als u op zoek bent naar zeer exclusieve kwaliteit. U vindt er een breed scala aan prachtige handdoeken, badjassen en badmatten, gemaakt van ‘de allermooiste Egyptische
katoen’(Giza 70). De enorme diversiteit in kleuren, stijlen en dessins zorgt voor bijna oneindige keuzemogelijkheden waarmee u eindeloos kunt combineren. De schoonheid zit daarbij vooral in het detail en de kleurenpracht.

Mocht uw keuze er tóch niet bijzitten, dan biedt Abyss & Habidecor bijna ongekende mogelijkheid in het vervaardigen van maatwerk Een borduring, een handdoek in een andere maat, een speciale vorm badmat op basis van een sjabloon of een badjas in een andere kleur, lengte of maat? Vrijwel alles is mogelijk. Standaard heeft u de keuze uit een aantal kleuren, maar in een aantal gevallen kunt u kiezen uit wel 60 kleuren. En heeft u een afwijkende RAL kleur in gedachten? In een beperkt aantal kilogram behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Naast de vele mogelijkheden van Abyss & Habidecor kent het bedrijf een uitstekende service met een pure handelswijze en een bewonderingswaardige liefde voor het product.

Brochures aanvragen? >
Op zoek naar maatwerk? >

De merken

Bezoek Sventex op het ETC Design Centre >

Nieuws

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt alle brochures [...]

Meer nieuws >