OVER SVENTEX2020-04-24T18:50:17+00:00

Over Sventex

Bijzondere textielproducten, luxe garnituren en accessoires van de fijnste kwaliteit kunnen elke ruimte laten stralen.

Mijn naam is Sven Raijmakers. Ik heb altijd al een passie voor mooie spullen gehad. In 1996 besloot ik voor mezelf te beginnen en om van mijn passie mijn werk te maken. Ik ging op zoek naar exclusieve merken in badkamertextiel en bedtextiel. Dit was het begin van Sventex, inmiddels een vertrouwde partner van de exclusievere badkamerspeciaalzaak, linnenspeciaalzaak, meubelzaak en woonwinkel of luxere woonwarenhuizen. De laatste jaren neemt ook de interesse van binnenhuisarchitecten en stylisten enorm toe. Daarom sta ik nu ook op het ETC Design Centre,waar u een greep uit de laatste collecties van Decor Walther, Abyss & Habidecor en Celso de Lemos live kunt bewonderen.

Mijn producten zijn eigentijds en meestal toch nét even iets anders; voor wanneer u zich wilt onderscheiden.

Naast luxe badkamertextiel, zoals badmatten, handdoeken en badjassen, biedt Sventex een uitgebreide selectie van zeer verfijnde en exclusieve badkamergarnituren en -accessoires. Ook wanneer u op zoek bent naar trendy en luxe textiel, zoals kussens en plaids voor op de slaapkamer, kinderkamer en woonkamer, heeft u bij Sventex u een ruime keuze. Waarom is mijn collectie zo bijzonder?

  • Eindeloos combineren in elke gewenste stijl
    Met 5 kwalitatief zeer hoogwaardige merken, waarvoor Sventex binnen Nederland een exclusief agentschap heeft, heeft u keuzemogelijkheden in vrijwel elke gewenste stijl; van klassieke eenvoud tot trendy en uniek. De merken bieden collecties met harmonisch op elkaar afgestemde dessins, kleuren en materialen, én zijn vaak prachtig met elkaar te combineren.
  • Fijn en duurzaam met een vleugje allure
    Ik werk uitsluitend samen met leveranciers die net als ik zeer kritisch zijn op materiaalkeuze, gebruiksvriendelijkheid en het ontwerp. Alle producten worden dan ook vervaardigd van de fijnste en meest duurzame materialen die voor een optimaal gebruiksgemak zorgen. De kleinste details en een hoogwaardig afwerkingsniveau zorgen daarnaast voor een luxe en prestigieuze uitstraling.
  • Nét even anders
    De producten in het assortiment van Sventex zijn nét even anders. De eigentijdse collecties onderscheiden zich door design, maar ook door de vaak ruime keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Zelfs als maatwerk nodig is, zijn er vele mogelijkheden.

Gaat u net als ik voor perfectie met een vleugje allure?

Ik ontmoet u graag!
Vrijblijvend kennismaken >

De merken

Bezoek Sventex op het ETC Design Centre >

Nieuws

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt veel brochures [...]

Meer nieuws >