Sventex heeft een vernieuwde showroom op het ETC Design Centre in Culemborg. Hier treft u de prachtige collecties van Decor Walther, Abyss & Habidecor en Celso de Lemos, welke door ETC Design Centre Expo exclusief zijn geselecteerd als vooraanstaande merken op gebied van badkameraccessoires en badkamertextiel. 
Het ETC Design Centre Expo is een interieurplatform waar u op ruim 15.000 m2 een uitgebreid en toonaangevend aanbod van honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche kunt vinden.

De merken Decor Walther, Abyss & Habidecor en Celso de Lemos zijn vooral interessant voor meubelzaken, interieurstylisten en architecten, welke de klant van een zeer divers en luxe aanbod wil voorzien. 
In mijn showroom treft u een uitgebreide presentatie van de collecties van Decor Walther Abyss & Habidecor en Celso de Lemos,, maar ook wanneer u interesse heeft in de andere merken, help ik u vanzelfsprekend graag verder.

Elke maandag bent u van harte welkom, zowel mét als zonder afspraak. Komt u liever op een andere dag? Dan kan dat alleen op afspraak. Indien gewenst kunt u uw bezoek aankondigen via het kennismakingsformulier op deze site of neem direct contact met mij op. Hieronder treft u de openingstijden, het standnummer en de adresgegevens.
Stand: 29a, 2e etage | Openingstijden ETC Design Centre: Maandag 10:00 uur tot 17:00 uur (Trade Day). Dinsdag t/m vrijdag toegang op afspraak. | Adres: Randweg 20, Culemborg.