Sventex heeft haar eigen showroom op het ETC in Culemborg. Hier treft u de prachtige collecties van Decor Walther en Abyss & Habidecor, welke door ETC Expo exclusief zijn geselecteerd als vooraanstaande merken op gebied van badkameraccessoires en badkamertextiel. 
Het ETC Expo is een interieurplatform waar u op ruim 15.000 m2 een uitgebreid en toonaangevend aanbod van honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche kunt vinden.

De merken Decor Walther en Abyss & Habidecor zijn vooral interessant voor meubelzaken, interieurstylisten en architecten, welke de klant van een zeer divers en luxe aanbod wil voorzien. 
In mijn showroom treft u een uitgebreide presentatie van de collecties van Decor Walther en Abyss & Habidecor, maar ook wanneer u interesse heeft in de andere merken, help ik u vanzelfsprekend graag verder.

Elke maandag bent u van harte welkom, zowel mét als zonder afspraak. Komt u liever op een andere dag? Dan kan dat alleen op afspraak. Indien gewenst kunt u uw bezoek aankondigen via het kennismakingsformulier op deze site of neem direct contact met mij op. Hieronder treft u de openingstijden, het standnummer en de adresgegevens.
Stand: 27b, 2e etage | Openingstijden ETC: Maandag 10:00 uur tot 17:00 uur (Trade Day). Dinsdag t/m vrijdag toegang op afspraak. | Adres: Randweg 20, Culemborg.

2018-01-17T15:04:00+00:00