Nieuws2016-12-13T09:57:05+00:00

Nieuw merk: Celso de Lemos

De groep Celso de Lemos waartoe ook Abyss & Habidecor hoort produceert nu ook exclusief bedlinnen vanuit de eigen fabrieken. De Celso de Lemos bedlinnen collectie heeft dezelfde kenmerken als Abyss & Habidecor m.b.t. super veel aandacht voor het detail, in combinatie met vakmanschap en de mooiste garens.

12 6 2017|

Sventex op ETC Design Centre

Sventex heeft een vernieuwde showroom op het ETC Design Centre in Culemborg. Hier treft u de prachtige collecties van Decor Walther, Abyss & Habidecor en Celso de Lemos, welke door ETC Design Centre Expo exclusief zijn geselecteerd als vooraanstaande merken op gebied van badkameraccessoires en badkamertextiel. 
Het ETC Design Centre Expo is een interieurplatform waar u op ruim 15.000 m2 een uitgebreid en toonaangevend aanbod van honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche kunt vinden. De merken Decor Walther, [...]

3 1 2017|

Nieuwe collecties

Alle merken hebben inmiddels de nieuwe collecties beschikbaar. Alle dealers hebben inmiddels de nieuwe brochures ontvangen, welke er wederom prachtig uitzien. U vindt alle brochures ook digitaal op deze site op de merkenpagina’s. David Fussenegger heeft van de gehele collectie ook webshopfoto’s - voor gebruik in uw eigen webshop - en een advies-verkoopprijslijst beschikbaar. U kunt deze foto’s en betreffende prijslijst opvragen via info@sventex.nl.

3 1 2017|

Elle Decoration bezoekt Abyss & Habidecor


Ook Elle Decoration is fan van Abyss en Habidecor. Daarom verscheen in een editie van Elle Decoration 2016 een prachtige bijdrage over het Portugese familiebedrijf, dat naast handdoeken, badjassen en badmatten, ook succesvol blijkt op andere gebieden. Zo biedt de groep Celso de Lemos, waarvan Abyss en Habidecor onderdeel is, ook jaarlijks een prachtige collectie bedlinnen en runt de familie een wijndomein (Quinta de Lemos) en hotel-restaurant (Mesa de Lemos). Klik hier om het artikel te downloaden.

2 1 2017|

Welkom op mijn nieuwe website

Van harte welkom op mijn nieuwe website. Hier vindt u actuele informatie over de merken die Sventex u te bieden heeft. Zo vindt u per merk een impressie in beeld, de laatste brochures en een korte omschrijving. Daarnaast vertel ik iets over mijzelf, de geschiedenis van Sventex, mijn werkwijze en hoe u indien gewenst met mij in contact kunt komen. Tenslotte houd ik u via de site op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom Sventex. Wilt u het nieuws blijven volgen? Sluit u [...]

1 1 2017|